ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський каратист виборов ліцензію на Олімпійські ігри

Вероніка Рой

|

Львівський каратист Станіслав Горуна виборов бронзову медаль у етапі Прем’єр-ліги в Лісабоні. Таким чином спортсмен завоював ліцензію на Олімпійські ігри в Токіо. Про це інформує управління спорту Львова.

30 квітня – 2 травня в Лісабоні пройшов черговий етап Прем’єр Ліги Карате 1. Зокрема, Станіслав Горуна виборов бронзову медаль та зафіксував свою олімпійську ліцензії на Токіо-2021.

Станіслав Горуна (-75 кг) переміг суперників з Туреччини (2:1), Чилі (3:0), Японії (7:1), але у півфіналі поступився лідерові світового рейтингу іранцю Басману Асгарі – 0:2. Проте у сутичці за 3-є місце львівський спортсмен здолав угорця Габора Харшпатакі (3:2) та вже офіційно зафіксував свій статус учасника олімпійського турніру.

Станіслав Горуна – український каратист у категорії куміте (-75 кг). Заслужений майстер спорту міжнародного класу. Капітан української національної збірної України з карате.

Львів’янин є переможцем Всесвітніх ігор 2017 року та Європейських ігор 2019 року, а також бронзовим призером чемпіонату Європи 2018 року в індивідуальній та командній категорії. Крім цього є призером чемпіонатів Європи, чемпіонату світ, а також шестиразовий чемпіон України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *