ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкриють Почесне консульство Туреччини

Юлія Осим

|

У Львові планують відкрити Почесне консульство Туреччини. Створення дипломатичної установи очільниця Львівської облради обговорила з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Туреччина в Україні Ягмуром Ахметом Гюльдере.

Поки не відома дата відкриття дипустанови, та за словами турецького посла, їх країна розширює співпрацю з Україною, зокрема зі Львівщиною.

«Минулого року ми першими відкрили туризм для українців. І це не лише літні пропозиції. Ми чекаємо українців взимку, на оздоровлення, у нас є пропозиції цілорічного спортивного туризму», – наголосив Ягмур Ахмет Гюльдере.

Він додав, що до кінця травня в Туреччині планують завершити вакцинацію всіх працівників туристичної індустрії. А з 15 травня знімуть вимогу обов’язкового проходження ПЛР тестів для українських туристів.

Зазначимо, що у межах наданої військово-гуманітарної допомоги нашій країні турецькою стороною на Львівщині вдалося реалізувати проєкт з реконструкції корпусу Львівського геріатричного пансіонату.

Під час зустрічі в обласній раді обговорили перспективу підписання угод про співробітництво між українськими та турецькими містами. Також турецькі партнери можуть відвідати Форум місцевого розвитку, який відбудеться у вересні цього року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *