ОСТАННІ НОВИНИ

Курсанти-артилеристи опановують «Гвоздику»

|

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки продовжується польовий вишкіл курсантів факультету ракетних військ та артилерії Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Як розповів начальник факультету РВ і А полковник Артем Дзюба, понад 400 його підопічних цими днями вдосконалюють практичний вишкіл на полігоні. Особлива увага до цьогорічних випускників. З ними триває посилена підготовка перед випуском.

Власне, цього дня четвертокурсники виконували вогневі завдання з самохідної артилерійської установки 2С1 «Гвоздика».

«На сьогоднішньому занятті курсанти четвертого курсу відпрацьовують практичні заняття з виконання залікових вогневих завдань із закритих вогневих позицій. Вони виконували обов’язки на посадах від командира батареї до номера розрахунку. Особливістю цього заняття було те, що виконання вогневих завдань виконувалось у взаємодії із загальновійськовими підрозділами та із сучасними засобами артилерійської розвідки, які надійшли в одну з частин Збройних Сил України. Заняття було побудовано таким чином, що під час нього удосконалилися навички як самих курсантів випускного курсу, так і особового складу, який випробував новітні українські засоби артилерійської розвідки», − розповів старший викладач кафедри наземної артилерії полковник Віктор Мілочкін.

За словами керівника стрільби, поставлені завдання були досягнуті, курсанти здобули добрі практичні навички під час виконання обов’язків за різними посадами при проведенні стрільб.

Польовий вишкіл курсантів Національної академії сухопутних військ, зокрема і факультету ракетних військ та артилерії, продовжується

.Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *