ОСТАННІ НОВИНИ

Неонатології дитячої лікарні на Орлика подарували медичне обладнання

Ольга Денисяка

|

Відділенню патології новонароджених та недоношених дітей міської дитячої клінічної лікарні, що на вул. П. Орлика, подарували монітор добового спостереження за життєво важливими функціями у дітей, пульсоксиметри та косметику по догляду за шкірою у немовлят на загальну суму близько 25 тисяч гривень. Про це повідомив представник соціального проекту Григорій Троцький, передає пресслужба Львівської міськради.

Обладнання лікарня отримала в межах соціального проєкту «Біокон для здоров’я жінки і дитини».

«У рамках проекту, один раз в рік ми обираємо один медичний заклад в області, який потребує медичного обладнання. Цього року вирішили подарувати неонатальній службі міської дитячої лікарні, оскільки розуміємо, наскільки важливий догляд за новонародженими з різними патологіями, контроль за їх всіма життєво важливими показниками, виходжування недоношених дітей тощо», – прокоментував Григорій Троцький.

Зі слів медичних працівників неонатального відділення, монітор, який подарували благодійники, є надзвичайно важливим, адже дає можливість цілодобово спостерігати за насиченням крові киснем та вимірювати артеріальний тиск у доношених і недоношених дітей, які цього потребують.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *