ОСТАННІ НОВИНИ

Ще три оновлені приймальні відділення у лікарнях Львівщини запрацюють у квітні

Юлія Осим

|

Вже у квітні у трьох містах Львівщини відкриюються оновлені приймальні відділення. Йдеться про лікарні у Дрогобичі, Стрию та Червонограді. Про це це повідомив голова ЛОДА Максим Козицький у Telegram.

У межах реалізації державної програми «Велике будівництво» триває реконструкція у Дрогобицькій та Червоноградській міських лікарнях та Стрийській районній лікарні.

«Ремонтують приміщення приймальних відділень капітально: замінюють вікна та сантехніку, встановлюють нові меблі та медичне обладнання, а також ліфти, облаштовують операційні, кімнати для лабораторій, приміщення для надання невідкладної допомоги тощо. Про будівництво місць пд’їзду для бригад швидкої допомоги також подбали», – повідомив очільник Львівщини.

Він також відзначив, що дані три заклади не є єдиними в області, у яких відбувається капітальний ремонт. Так, вже завершені роботи у п’яти ыних медустановах – це Новояворівська районна лікарня, Львівська лікарня швидкої медичної допомоги , 8-а міська лікарня м. Львова, Самбірська районна та Львівська обласна клінічна лікарня.

Загалом торік на фінансування восьми опорних медзакладів у межах програми «Велике будівництво» Львівщина отримала 72 млн грн.

Фото Максима Козицького

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *