ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни намагалися ввезти зі Стамбула контрабанду брендового одягу на 1,7 млн грн

Вероніка Рой

|

У аеропорту «Львів» митники затримали двох львів’ян, котрі намагалися незаконно ввезти зі Стамбула (Туреччина) брендовий одяг на суму 1,7 млн грн. Про це інформує пресслужба Галицької митниці.

У двох громадян, які прибули в аеропорт «Львів», під час митного контролю виявили товар в обсягах, який, перевищує неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України.

Зокрема, львів’яни, які прибули зі Стамбула, намагалась провезти понад 60 одиниць чоловічого та жіночого одягу. Це були спортивні костюми «Moncler», «Paul&Shark» та безрукавки «Dsquared2», «Louis Vuitton». Згідно з цінниками на одязі, їх загальна вартість становить 1,71 млн грн. В обох випадках львів’яни прямували смугою спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим засвідчили, що не мають товарів, які підлягають оподаткуванню.

Стосовно громадян складено протоколи за  ознаками порушень митних правил, передбачених статтею 471 Митного кодексу України . Товари вилучено. Справи скерують до суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Галицька митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *