ОСТАННІ НОВИНИ

Три прикордонні пункти пропуску на Львівщині реконструюють за майже мільярд гривень

Юлія Осим

|

В Україні реконструюють 25 діючих та збудують 10 нових митних пунктів пропуску. До переліку пріоритетних для модернізації об’єктів увійшли три пости на кордоні з Польщею, що на території Львівської області. Йдеться про Раву-Руську, Краковець та Шегині. Відповідний документ уряд підтримав на засіданні 24 березня.

На реалізацію заходів упродовж 2021-2023 років скерують 9,8 млрд грн. З них близько мільярда витратять на оновлення пунктів пропуску на Львівщині.

Зокрема, в усіх трьох пунктах влаштують системи для сканування легкового автотранспорту. Також у Рава-Руській збудують пішохідну ділянку та встановлять системи інтелектуального контролю та вагові комплекси для зважування вантажівок. У Краковці також збудують ділянку для легкового автотранспорту та автобусів, та реконструюють діючу систему відеоконтролю та зважування. Таку ж систему оновлять у Шегинях.

Проєкт реалізовуватимуть за державні кошти, також частина фінансування буде здійснюватися за рахунок польського кредиту.

Фото РБК-Україна

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *