ОСТАННІ НОВИНИ

Пухнастий Одін та привітний Чіко. 6 вихованців ЛКП «Лев» шукають домівку

Вероніка Рой

|

Львів’ян просять допомогти прилаштувати шість собак, які шукають домівки, а на даний момент перебувають в ЛКП «Лев». Про це інформує пресслужба комунального підприємства.

Отож, нову домівку шукають:

Одін, 2 роки

Місце відлову: вул. Миколайчука

Пухнастий ведмедик, який не знає, що таке сумувати. Завжди готовий до спілкування та з великим задоволенням подарує вам хороший настрій.

Чіко, 2 роки

Місце відлову: вул.Поліська

Цей маленький хлопчина має чудовий характер та привітно відноситься до всіх, ким би ви не були. Абсолютно ручний метис пекінеса – ідеальний варіант для квартири.

Кайлі (1 рік) і Клео (1 рік)

Місце відлову: вул.Надійна

Дві сестрички, які чудово доповнюють одна одну. Товариська Клео та зворушлива Кайлі люблять кожну хвилину проводити разом і дуже сумують, коли їх розлучають. Шукаємо для них спільний двір.

Йохан, 1 рік

Місце відлову: вул.Таджицька

Цей добродушний та розумний юнак виріс на вулиці. Втім попри це, він не тримає ні на кого зла та був би дуже вдячний за теплий куточок у вашій домівці.

Альма, 4 роки

Місце відлову: вул.Рівенська

Скромна собачка, яка тільки починає свій шлях довіри до людей. Вона готова соціалізуватися та відкривати для себе цей світ з іншої сторони.

Зазначимо,  ЛКП «Лев» працює без вихідних з 8:00 до 20:00. Знаходиться комунальне підприємство у Львові на вулиці Промисловій, 56.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Ірина Шелест

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *