ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина – лідер за розвитком малого та середнього бізнесу

Юлія Осим

|

На сьогодні Львівська область займає першість в Україні за динамікою надходжень до бюджету єдиного податку. Відтак, в області найкраще з-поміж усіх регіонів розвивається малий та середній бізнес. Про це повідомили у департаменті фінансів ЛОДА.

За січень-лютий поточного року Львівщина лідирує за наповненістю бюджету єдиного податку порівняно з аналогічним період в Україні торік.

«Цей податок в основному і сплачують представники малого і середнього бізнесу. І за обсягом він другий в нашій області після податку на доходи фізичних осіб. Оцініть: загалом по державі за січень-лютий досягнуто приросту надходжень єдиного податку на 9,8 %, а в нашій області – на 17,1 %)», – йдеться у повідомленні.

Натомість у профільному департаменті зазначають, що заради досягнення успішних показників в одних напрямках доводиться поступатися в інших. Зокрема, враховуючи, що платники єдиного податку звільняються від сплати до бюджету інших основних податків і платежів (ПДФО, плата за землю тощо), динаміка області за цими податками таки поступається загальноукраїнській.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *