ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі зниклого таксиста знайшли мертвим на цвинтарі

Юлія Осим

|

Дрогобицького таксиста, який зник два тому, сьогодні, 10 березня, знайшли мертвим. Тіло чоловіка без ознак життя виявили у його автомобілі, який був припаркований на міському цвинтарі. Про це пише Zaxid.net.

Дрогобичанин Юрій Новосад зник 8 березня. Близько 13.00 він виїхав на роботу, а вже увечері того ж дня він не вийшов на зв’язок, його телефон був вимкнений. Рідні чоловіка звернулися у поліцію наступного дня із заявою про зникнення.

За словами дружини таксиста Людмили, 10 березня автомобіль Юрія Новосада Peugeot Expert знайшли інші таксисти припаркованим на міському центральному цвинтарі у Дрогобичі. У автомобілі виявили мертвого раніше зниклого чоловіка.

У поліції цей факт підтвердили, повідомляє видання. На місці події працює слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти. Наразі немає інформації, чи є на тілі таксиста ознаки насильницької смерті.

Зазначимо, що 63-річний Юрій Новосад працював таксистом майже 20 років. У 1990-х роках був депутатом Дрогобицької міськради першого і другого демократичних скликань. Після його зникнення родичі припускали, що з ним могла трапитися якась біда, оскільки Юрій Новосад завжди був на зв’язку і ніколи телефон не вимикав.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *