Священник на Львівщині запустив проєкт для молоді з особливими потребами

Юлія Осим

|

Священник УГКЦ зі Золочівщини Михайло Сукмановський заснував унікальний проєкт «Сироварня при педагогічній фермі». У межах програми молодь з особливими потребами  може безкоштовно навчатися та здобувати практичні навички у сироварінні. Священник просить небайдужих підтримати новостворений проєкт, аби допомогти розвитку особливих дітей. Про це він повідомив у Facebook.

Проєкт започаткований на базі благодійного фонду «Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами», засновником і директором якого є військовий капелан Михайло Сукмановський. Окрім «Сироварні при педагогічній фермі», фонд вже успішно реалізував кілька інших проєктів у цьому напрямку – «Свічкова-майстерня», «Соляна кімната», «Не бійся, тільки вір», «Міні – хлібопекарня», «Клас раннього розвитку дитини», «Педагогічна ферма для дітей та осіб з особливими потребами» та інші.

«Наш проєкт «Сироварня при педагогічній фермі» дасть змогу молоді з особливими потребами безкоштовно навчатись та здобувати практичні навички у сироварінні, а також працювати в міру своїх можливостей. Звертаємось до усіх небайдужих приєднатися до підтримки цього проєкту», – зазначив священик Михайло Сукмановський.

Наразі фонду потрібні кошти, щоб закупити обладнання для кімнати сироваріння на педагогічній фермі у селі Підгір’я:

  • сироварню –пастеризатор (100л);
  • охолоджувач молока (100 – 200л);
  • сепаратор;
  • соляний басейн;
  • стіл виробничий;
  • стелаж виробничий.

Для фінансової допомоги слід перейти за посиланням.

Фото Михайла Сукмановського

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *