ОСТАННІ НОВИНИ

Від +15 до мокрого снігу. Якою буде погода на Львівщині у найближчі дні

Вероніка Рой

|

У найближчі дні на Львівщині очікується тепла погода. Натомість наприкінці тижня синоптики прогнозують похолодання та мокрий сніг. Про це інформує Львівський гідрометцентр.

У середу, 3 березня, синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями, істотних опадів не передбачається. Вночі та вранці можливий слабкий туман, на дорогах – ожеледиця. Температура вночі становитиме від 4° морозу до 1° тепла, а вдень буде 6 – 11° тепла. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с.

Натисніть на зображення для його збільшення

4 березня очікується хмарна погода з проясненнями. Опадів теж не передбачається. Вночі та вранці на дорогах можлива ожеледиця. Температура вночі становитиме від 3° морозу до 2° тепла, вдень – 10-15° тепла. Вітер південно-західний, 9-14 м/с.

Похолодання прогнозують у п’ятницю, 5 березня. Так, за даними синоптиків, очікується хмарна погода з проясненнями. Також можливі опади – дощ з переходом в мокрий сніг та сніг. На дорогах буде ожеледиця. Температура впродовж доби – 0-5° тепла. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *