Львівські борчині здобули п’ять медалей на міжнародному турнірі

Вероніка Рой

|

Борчині зі Львівщини вибороли п’ять медалей на міжнародному турнірі, який днями проходив у Києві. Про це інформує пресслужба Львівської ОДА.

У Києві 28 лютого закінчився міжнародний турнір з вільної, жіночої та греко-римської боротьби. Змагання зібрали спортсменів з понад 35 країн світу.

У складі національної збірної України на змаганнях виступили 12 представників Львівщини. П‘ятьом львівським борчиням вдалось вибороти медалі.

Так, у ваговій категорії 50 кг переможницею стала 23-річна вихованка Львівської школи вищої спортивної майстерності Оксана Лівач. Срібною призеркою змагань у ваговій категорії до 55 кг стала Христина Зоряна-Демко. «Бронзу» у цій категорії виборола Олександра Хоменець, вихованка Львівського фахового коледжу спорту. Софія Боднар стала бронзовою призеркою у ваговій категорії до 59 кг, а у вазі до 65 кг також третє місце посіла Манола Скобельська.

У п‘ятірку найкращих у своїх вагових категоріях також увійшли представники Львівщини Алла Черкасова, Юлія Ткач та Євген Дубовий.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *