ОСТАННІ НОВИНИ

SkyUp запустить новий рейс зі Львова в Чорногорію

Юлія Осим

|

Авіакомпанія SkyUp запустить нове сполучення зі Львова у чорногорський Тіват. Прямі рейси виконуватимуться тричі на тиждень. Про це повідомляє Lowcost Avia.

Польоти виконуватимуться у понеділок, середу та суботу. Старт – з 5 червня.

Квитки вже можна придбати на сайті авіакомпанії, також на сайтах tickets.lowcostavia.com.ua та kiwi.com за ціною від 126 євро (4 239 грн) у два боки.

Зазначимо, що в ціну найдешевших квитків включено перевезення ручної поклажі до 9 кг, за реєстрований багаж потрібно доплачувати.

Окрім рейсів зі Львова, авіаперевізник також здійснюватиме польоти у Тіват зі ще чотирьох українських міст. Зокрема, з Києва виконуватиме рейси п’ять разів на тиждень, починаючи з 1 травня. Так само, як зі Львова, здійснюватимуться польоти з Харкова. Також з 5 червня авіакомпанія літатиме двічі на тиждень з Одеси та Запоріжжя.

Нагадаємо, що для українців дозволений в’їзд в Чорногорію. Прильвівський  цьому не передбачено жодних карантинних заходів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *