ОСТАННІ НОВИНИ

У Самбірській лікарні за 6 млн грн оновили відділення екстреної допомоги

Юлія Осим

|

У Самбірській центральній лікарні реконструювали відділення екстреної медичної допомоги. Також тут закупили нове обладнання. Загальний кошторис робіт становив 7,5 млрд грн. Про це повідомив у  Facebook заступник голови ЛОДА Юрій Бучко.

Роботи у медзакладі тривали близько півроку. Підрядник збільшив площу приміщення до 750 м². На сьогодні облаштовано новий операційний блок, рентген-кабінет, кімнату санітарної обробки хворих, оглядові палати, кабінети УЗД та ендоскопії, інфекційний бокс та лабораторію.

«Вартість робіт – майже 7,5 млн грн. Під час тендерних процедур підрядник знизив суму до 5,9 млн грн. Решта коштів повернули у бюджет. За додаткові кошти держбюджету приймальне відділення оснастили сучасним медичним обладнанням – цифровим рентген-апаратом, УЗД, меблями, апаратурою для гастроскопії. У перспективі планують придбати комп’ютерний томограф та облаштувати для нього приміщення», – зазначив Юрій Бучко.

Зазначимо, що Самбірська центральна лікарня на сьогодні є опорною та багатопрофільною. Тут надають допомогу близько 200 тис. мешканців. А це Самбірський та колишні Старосамбірський, Турківський, частина Городоцького та Мостиського райони. На сьогодні у закладі працює 800 осіб медперсоналу.

Фото Юрія Бучка

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *