ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрився новий салон меблів Bristol

Омелян Шевчук

|

Один із найбільших дистриб’юторів меблів українського виробництва Bristol відкрив новий фірмовий салон умеблювання у Львові. Новий магазин меблів «Брістоль» з’явився у торговому центрі «Гора», що на вулиці Луганській, 10.

Bristol – салон одного з найбільших дистриб’юторів меблів українського виробництва на Заході України. Тут вдасться задовільнити смаки навіть найвибагливіших клієнтів. В асортименті – продукція найрізноманітнішого дизайну та стилю: від лофту до класики, від європейського лаконізму до ошатних витворів із золотим декоруванням.

Магазин меблів «Брістоль» працює на ринку понад 15 років. В асортименті – на 100% безпечні меблі провідних фабрик: «Гербор», «БРВ Україна», «Міромарк», «ЕММ», «Даліо», «Шик Галичина» та багато інших.

З меблями від «Брістоль» вам не доведеться звертатись до дорогих дизайнерів для компетентного підбору умеблювання приміщень. Консультанти завжди готові надати професійну консультацію щодо кожної товарної позиції. Вони знають усі тонкощі виробництва меблів і фахово допоможуть кожному клієнту якнайкраще укомплектувати вітальні, спальні, дитячі кімнати, кухні чи офіси.

«З нашими консультантами питання організації домашнього простору перетвориться для вас в невеличкий творчий проект. Разом підберемо гармонійні меблеві комплекти для вашого нового житла та допоможемо освіжити вигляд вашої домівки. Оберемо гармонійну кольорову гаму та оптимальний стилістичний напрямок, який розкриє усі переваги планування приміщення та витончено приховає його недоліки. З меблями від Bristol ваш дім стане прикладом для наслідування і предметом заздрощів сусідів. Адже кожна кімната вашого помешкання перетвориться на місце спокою та відпочинку. І не доведеться хвилюватись про надійність нових меблів. Навіть ваші діти можуть випробовувати їх на міцність, адже усі дитячі меблі перед тим, як потрапити в наш каталог, проходять перевірку якості та безпечності», – кажуть у дистриб’ютора.

Магазинів меблів у Львові багато, втім кращий вибір – це Bristol. І вам не потрібно складати маршрути та карти пошуку магазинів меблів – придбати якісне умеблювання у Львові із оптимальним співвідношенням ціна/якість можна, навіть не виходячи з дому. Для зручності клієнтів діє інтернет-магазин меблів Bristol.

Інтернет-магазин меблів «Брістоль» надає гарантійне зобов’язання на товар, який офіційно супроводжується гарантією від виробника або гарантією від магазину.

Доставка по Львову – безкоштовна. 

«Доставка габаритної шафи чи важкого ліжка можуть створити клопоти для майбутнього власника, та не в нашому магазині. Ми організуємо оптимальний спосіб доставки та пропонуємо широкий список супутніх послуг: збір та монтаж меблів, доставка на поверх, виклик майстра. Оновлення товару з урахуванням наймодніших тенденцій постійне, адже сучасні меблі мають бути не лише функціональними, але й стильними», – повідомляють у «Брістоль».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *