ОСТАННІ НОВИНИ

У віці 116 років. Найстарша жителька Європи одужала від COVID-19

Вероніка Рой

|

У французькому місті Тулон 116-річна сестра Андре (Люсіль Рандон), яка є найстаршою жителькою Європи, одужала після коронавірусного захворювання. 11 лютого вона відсвяткує свій 117-й день народження. Про це пише Громадське з посиланням на французьке видання Var Martin.

Коронавірус у неї підтвердили 16 січня, а 8 лютого вона отримала вже негативний результат тесту. Упродовж усього цього часу жінка перебувала на самоізоляції у будинку для літніх людей Святої Катерини Лабуре. За даними видання, захворювання минало безсимптомно.

Свій 117-й день народження сестра Андре також зустріне у будинку для літніх людей. Вона за допомогою відеозв’язку поспілкується з родиною та мером міста Тулон. А ще жінка має скуштувати свою улюблену страву — норвезький омлет.

Люсіль Рандон народилася 11 лютого 1904 року у французькому місті Алес. Після смерті француженки Онорін Ронделл у жовтні 2017-го вона стала найстарішою верифікованою жителькою Франції, а згодом і найстарішою людиною Європи.

Наразі Люсіль Рандон друга за віком на планеті. Найстаршою людиною є японка Танака Кане, якій 118 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Ian St.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *