ОСТАННІ НОВИНИ

Оксана Марченко потрапила до бази «Миротворець»

Вероніка Рой

|

Дружину народного депутата, голови політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука Оксану Марченко внесли в базу центру «Миротворець». Про це йдеться на сайті центру «Миротворець».

Оксана Марченко опинилася у базі «Миротворець» за «фінансування терористів і російських окупантів, а також заперечення російської агресії». Також зазначається, що вона брала участь в пропагандистських заходах країна-агресора Росії проти України. Крім цього її внесли у базу «Миротворець» за участь в спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками, незаконну комерційну діяльність в окупованому російськими загарбниками Криму.

Також телеведучу назвали «противницею незалежності українського православ’я від підконтрольної Росії РПЦ».

На сайті «Миротворця» також вказують на причетніть Медведчука та Марченко до діяльності багатьох компаній, які займаються сільським господарством в Росії та на окупованих агресором територіях України.

Зазначимо, раніше ЗМІ повідомляли, що телеведуча Оксана Марченко стала власницею російської компанії, профіль діяльності якої – будівництво, інженерні роботи і проєктування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *