ОСТАННІ НОВИНИ

Невідомі облили фарбою пам’ятник Бандері у Львові

Вероніка Рой

|

У п’ятницю вночі, 5 лютого, у Львові невідомі облили червоною фарбою пам’ятник Степану Бандері. Про це інформує пресслужба поліції Львівщини.

 

Повідомлення про те, що невідомі особи облили фарбою пам‘ятник Степану Бандері на площі Кропивницького у Львові, до поліції надійшло о 2.20 На місці події працювала слідчо-оперативна група, а також співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини.

Як інформує пресслужба ЛМР з посиланням на керівника Галицької районної адміністрації Андрія Зозулі, на місці вже є комунальники, для очистки пам’ятника було викликано вишку та підрядну організацію. В найближчі години пам’ятник буде відчищено.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на термін до п’яти років або позбавлення волі на термін до чотирьох років.  Поліцейські вживають усіх заходів для встановлення зловмисників та обставин події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *