ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська філармонія кличе на музичне святкування уродин Моцарта

Наталя Дуляба

|

27 січня виповнюється 265 років із дня народження Вольфганга Амадея Моцарта. Львів’ян запрошують відсвяткувати уродини всесвітньо відомого музичного генія на фестивалі Mozart BirthDay, який відбудеться у Львівській національній філармонії ім. Мирослава Скорика.

 

27 січня, 19:00 – Mozart BirthDay. Concertante & Requiem & Holocaust

Перша подія фестивалю Mozart BirthDay об’єднає творчість Моцарта і Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту – пам’ятну дату, яка відзначається у цей день. У програмі концерту прозвучать Sinfonia Concertante для скрипки, альта і оркестру та Реквієм композитора.

Квитки – за цим посиланням.

28 січня, 19:00 – Mozart BirthDay. Три Моцарти

Другою подією фестивалю стане авторський проєкт «Три Моцарти» Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова». Святковий концерт за участі колективу та солістів цілком складатиметься із творів трьох Моцартів: батька Леопольда, який був чудовим музикантом, композитором, сина Вольфґанґа Амадея – одного із найпопулярніших композиторів сучасності, та внука Франца Ксавера або львівського Моцарта, адже більшу частину він жив і творив саме у цьому місті.

Квитки – за цим посиланням.

29 січня, 19:00 – Mozart BirthDay. Brilliant MozartGala

Святкування продовжать музиканти Академічного симфонічного оркестру філармонії, які виступлять під батутою Теодора Кухара. У програмі концерту – симфонічні композиції Моцарта та твори для флейти і арфи.

Квитки – за цим посиланням.

30 січня, 18:00 – Mozart BirthDay. Mozart’s power

Долучиться до відзначення 265-ї річниці із дня народження Моцарта й Академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів». Ідея концерту Mozart`s power проходить лейтмотивом  не лише через репертуар, а також є і у складі виконавців вечора. Солістами концерту є найвідоміші українські музиканти: Валерій Соколов, Катерина Тітова та юна Христина Михайличенко.

Квитки – за цим посиланням.

31 січня, 11:30 – Музичний Експрес «MozartKids»

На наймолодших слухачів очікує надшвидкісний музичний експрес, який промчить найцікавішими музичними зупинками творчості геніального Моцарта.

Діти будуть безпосередньо брати участь у цій захоплюючій музичній подорожі. На них очікують цікаві ігри, інтерактиви та чудовий настрій.

Квитки – за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *