ОСТАННІ НОВИНИ

Автомобільні запчастини від Oiler з гарантією якості

Омелян Шевчук

|

Чергове відновлення автомобіля неможливо без використання спеціальних запчастин, деталей і витратних матеріалів. При цьому всі деталі повинні відповідати певним стандартам виробника і бути якісними, інакше можуть виникнути проблеми при експлуатації транспорту в майбутньому. Перевірені рішення завжди можна знайти в асортименті компанії Oiler, де заодно можна розраховувати на професійний підбір і допомогу при купівлі.

Досвідчені автомобілісти не чекають проблемних моментів і намагаються вчасно виконати технічне обслуговування, щоб проблему попередити. Попередньо з легкістю вибирають пропозиції за посиланням https://oiler.ua/zapchasti/, і після цього починають обслуговування авто. До речі, на базі фірми Oiler працює станція технічного обслуговування, де можна залишити авто на ремонт і відновлення.

 

Актуальні категорії запчастин

Як було сказано, основна увага звертається на обслуговування і попередження більшості поламок. Саме тому серед найбільш актуальних категорій запчастин і витратних матеріалів можна виділити кілька пропозицій:

  • фільтруючі елементи;
  • ущільнювачі і прокладки;
  • сервісні рідини;
  • свічки напруження;
  • електроніка і багато іншого.

Більшість деталей і рідин необхідно міняти згідно регламенту планованого терміну експлуатації, але іноді важкі умови експлуатації призводять до того, що заміна буде потрібна  раніше передбачуваного терміну.

 

Особливу увагу слід звернути на гальмівну систему. Своєчасна перевірка і заміна гальмівних шлангів, дисків і колодок гарантує високий рівень безпеки та якість гальмування. Це особливо актуально взимку, коли важливо зберегти контакт с поверхнею дороги.

Особливості співпраці з Oiler

Зручний сайт сприяє вибору деталей за лічені хвилини. За бажанням оформляється доставка у регіони України будь-яким транспортним перевізником, а оплата здійснюється за фактом прибуття або за допомогою банківського переказу після оформлення замовлення. Щодо вибору допомогу нададуть професійні менеджери із попередніми уточненням VIN-коду вашого автомобіля.

Oiler крім продажу запчастин гарантує своєчасне і професійне обслуговування автомобілів. Власна станція технічного обслуговування та наявність досвідчених майстрів гарантують ідеальні умови для відновлення непланової поламки автомобіля. На більшість видів робіт надається гарантія.

Окрім того фахівці Oiler завше дадуть кілька рекомендацій щодо того, як надалі експлуатувати автомобіль, щоб він служив надійно і якнайдовше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *