ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко та ексрегіонал Бойко мають однаковий рейтинг довіри

Ольга Денисяка

|

24% опитаних українців довіряють члену проросійської партії  «Опозиційна платформа – за життя» Юрію Бойку. Також 23% учасників опитування заявили, що довіряють п’ятому президенту України Петру Порошенку. Про це свідчать результати опитування проведені Соціологічною групою «Рейтинг» впродовж 16-20 грудня.

 

Загалом рейтинг довіри серед національних політиків очолює Президент Зеленський, якому довіряють  41%, а не довіряють – 56%. Також 30% опитаних довіряють В.Кличку, водночас 58% – йому не довіряють.

Колишньому очільнику уряду Володимиру Гройсману довіряють 29%, не довіряють – 61%. Чинному голові Верховної Ради Дмитру Разумкову – 27% і 30% відповідно (ще 27% – його не знають).

 

Юлії Тимошенко – довіряють 25%, не довіряють – 73%. Юрію Бойку – 24% та 55% відповідно (17% – його не знають). Петру Порошенку – 23% і 74%, Віктору Медведчуку – 19% та 66% (12% – не знають).

Чинному прем’єр-міністру Д.Шмигалю довіряють 16%, чверть не знають його і більше половини – йому не довіряють.

В опитуванні взяли участь 2000 учасників віком від 18 років в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Метод опитування: особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Похибка дослідження: не більше 2,2%.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *