ОСТАННІ НОВИНИ

Тренди подарунків у 2020-2021 році: що варте вашої уваги?

Омелян Шевчук

|

Проблема пошуку презентів переслідує кожного із нас, адже, у будь-якому випадку, вам потрібно буде обирати подарунки на свята для своїх друзів та родичів. І, не дивлячись на те, що ми добре знаємо цих людей, та, на певному рівні, розуміємо їх потреби та інтереси, нам буває досить складно вибрати такий варіант подарунку, який дійсно би міг справити гарне враження на адресата.

Саме тому, ми вважаємо за необхідне допомогти вам справитися з цією задачею, і пропонуємо ознайомитися з основними трендами, серед яких ви можете знайти саме той подарунок, який у майбутньому подарувати комусь із близьких або друзів.  

Велика ковдра з рукавами 

Оскільки ми проводимо більше часу в приміщенні цієї зими, та враховуючи карантинні обмеження, які будуть нас переслідувати ще довгий час, ковдра стане ідеальним варіантом, коли під час холодних вечорів можна буде загорнутися у теплу ковдру. Така надзвичайно м’яка і велика, що ідеально підходить для обіймів холодної ночі, а отже, ви можете зробити такий подарунок людині, у якої є друга половинка. 

Універсальна кавова машинка 

Цей варіант дійство є крутим, особливо для тих, хто вже працює віддалено. Завдяки такому апарату, адресат зможе самостійно зварити собі ароматну каву, яка додасть заряду бадьорості, і допоможе зберегти стабільний рівень продуктивності. 

Домашній зволожувач повітря

Зволожувач – це чудовий подарунок для тих, хто страждає від сухості шкіри та кашлю у зимові місяці, але ніколи не задумувався про це, та не бажав витрачати гроші, здавалося, на такий безглуздий пристрій. Радимо купувати зволожувач Taotronics, оскільки тестування пристрою показало, що він підвищив вологість випробувальної камери понад 23 відсотки всього за п’ять годин, і це не призведе до того, що в приміщенні стане занадто спекотно.

Розумний годинник

Цей гаджет може не тільки показувати котрий наразі час, але є класним пристосуванням, за допомогою якого можна відстежувати основні показники життєдіяльності організму, та оцінювати стан здоров’я, що є дуже актуальним у наш час. 

Нова ігрова консоль – PlayStation5 

Наразі, це є одна з найбажаніших речей, які тільки можна уявити. Стосується це не тільки підлітків, але й дорослих. 4K, HDR-ігровий процес, швидший час завантаження та чудовий контролер DualSense – все це робить консоль досить потужною, і ви навряд чи зможете знайти людину, яка відмовиться від такого подарунку. 

Подарункові сертифікати 

Такі сертифікати вже давно почали користуватися попитом, і це не дивно, адже вони є універсальними, і їх можна дарувати абсолютно будь-якому адресатові. Також, вам взагалі не потрібно переживати з приводу того, що будете дарувати, оскільки людина, яка отримує сертифікат, зможе самостійно вирішити, які товари чи послуги придбати, та коли це буде краще зробити. 

52-тижневий журнал вдячності

Цей журнал наповнений підказками та простором, щоб виписати все, за що ви сьогодні вдячні світу – адже іноді ми настільки зосереджені на тому, чого немає, що забуваємо про все, що маємо. За допомогою такого журналу адресат зможе сконцентруватися на власних цілях, і розробити чіткий план, як цих цілей можна домогтися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *