ОСТАННІ НОВИНИ

«Обійми мене». Львівські поетеса та композитор презентують аудіозбірку віршів та музики

Соломія Головіна

|

Львівська поетеса Ірина Рубець спільно із композитором Михайлом Олійником створили чуттєву аудіозбірку віршів із музикою «Обійми мене…».

 

Творчість поетеси надихнула молодого львівського композитора та саундпродюсера Михайла Олійника написати музику до двох десятків найбільш чуттєвих та глибоких віршів: так з’явилась на світ спільна робота митців – аудіозбірка «Обійми мене…», що поєднує авторське читання Ірини Рубець та музику Михайла Олійника. До альбому увійшло 20 композицій, більшість із них – ще неопубліковані вірші авторки.

«Коли я познайомився з творчістю Ірини мене вразило її вміння торкнутися словом «струн душі». Теми і сюжети віршів захотілося наповнити музикою, яка гармонійно доповнить ідею й буде невидимим способом занурити слухача, емоційно співпереживати почутому. Ми об’єднали зусилля для створення свого сокровенного світу почуттів і емоцій, яким хочемо поділитися зі слухачем!», – розповідає Михайло Олійник.

Альбом записували близько трьох місяців. Творчий процес відбувався таким чином, що Ірина Рубець начитувала вірш, а композитор одразу імпровізував на роялі, тому музика тонко відображає щиру та раптову емоцію від почутого.

Автори цього чуттєвого альбому наголошують, що коли увесь світ поглинула соціальна ізоляція, спричинена пандемією, людям надзвичайно забракло тепла та обіймів. Саме цей настрій – єднання любові та підтримки – вони прагнуть подарувати слухачам своєю творчістю.

Довідка:

Ірина Рубець – львівська поетеса, авторка книги віршів ПРО«ЗРІННЯ СЛОВОМ», яка була опублікована в 2019 році.

Михайло Олійник – композитор, саундпродюсер, засновник компанії «OLI Music». Лауреат премії імені С. Людкевича у галузі культури. Навчався у кращих джазових музикантів України – Наталії Лебедєвої, В’ячеслава Полянського, Анастасії Литвинюк, Ігоря Гнидина, Ігоря Закуса. Пише авторську музику для артистів, кіно, медіа у стилях World music, Cinematic, Epic, Ethno, Jazz, Pop Ambient, Electronic. Спродюсував більше 10-ти альбомів для українських і міжнародних лейблів MOON Records, Best Music, азійського лейблу WUHUAN Audio.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *