ОСТАННІ НОВИНИ

У парках Львова встановлять нові лавки за мільйон гривень

Вероніка Рой

|

Управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради замовило виготовлення 100 лавок нового дизайну вартістю майже 1,1 млн грн. Про це пишуть «Наші гроші. Львів».

 

Лавки встановлять у львівських парках: Снопківський (22 шт), Високий Замок (31 шт), 700-річчя Львова (16 шт), Піскові озера (31 шт). Один такий «садово-парковий диван» коштуватиме 10870 грн. Усе замовлення має бути готове через місяць. Гарантія на лавки становитиме два роки.

Нову типову лавку для Львова у вересні цього року показав головний архітектор Львова Антон Коломєйцев. Саме такі лавки замовляють на цьому тендері. Згідно з технічним завданням, її робитимуть з модрини, а зверху покриють безколірним маслом в три шари.

Участь в закупівлі взяли три компанії, однак перемога дісталась найдешевшій пропозиції від ТОВ «ТПК «Будспорт». Ця компанія в основному займається облаштуванням спортивних та дитячих просторів, і є переможцем у тендерах на суму майже 190 млн грн (дані Clarity).

Фірма створена три роки тому і належить Назару Максим’яку. Людина з таким же іменем була помічником у ексдепутата Львівської міськради Юрія Путаса. Йому ж належить ТД «Прем’єр-інвест», «Реміз Консалтинг» та інші, він є засновником ГО «Безпечний Львів».

Лавки і смітники в цієї компанії планує замовити і Галицька районна адміністрація, яка наразі повідомила про намір підписати договір. За 497 тис. грн компанія пропонує виготовити 30 лавок і 15 смітників. Раніше тендер із такою ж очікуваною вартістю Галицька РА оголошувала лише на чотири великі лавки. Однак його відмінили після публікації «Наші гроші. Львів» про змову на тендері.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Антон Коломєйцев

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *