ОСТАННІ НОВИНИ

З 15 грудня курсуватиме Інтерсіті з Києва до Славська

Вероніка Рой

|

З 15 Укрзалізниця призначила новий потяг Інтерсіті+ № 745/746, який курсуватиме з Києва до Славська. Про це інформує АТ «Укрзалізниця».

 

На зазначеному маршруті курсуватиме швидкісний поїзд Hyundai Rotem. Поїзд № 745 відправлятиметься зі станції Київ-Пасажирський о 05:59 та прибуватиме до Славського о 13:16.

У зворотному напрямку зі Славського поїзд №746 вирушатиме о 16:20 та прибуватиме на станцію Київ-Пасажирський о 23:57. На шляху прямування поїзд зупинятиметься на станціях Коростень, Підзамче, Львів та Стрий.

Відстань між столицею та курортом Славське поїзд долатиме за 7 годин 17 хвилин, у зворотному напрямку –  за 7 годин 37 хвилин.

Квитки можна буде придбати у залізничних касах або онлайн.

Укрзалізниця нагадує, що відповідно до Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України, кожен пасажир має право безоплатно перевозити при собі понад установлену норму ручної поклажі лижі та палиці до них, сноуборд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *