ОСТАННІ НОВИНИ

«Бумбокс» прокоментував скандал із їхнім концертом у Львові

Соломія Головіна

|

У гурті «Бумбокс» прокоментували інформацію про припинення поліцією їхнього концерту у п’ятницю, 13 листопада, у одному з нічних клубів Львова. Про це зазначається на офіційній Facebook-сторінці гурту.

 

Музиканти обурені тим, який скандал роздмухали у ЗМІ.

«Інтернет заполонили статті з заголовками на кшталт «Поліція припинила концерт «Бумбоксу» через порушення карантину», «На організатора концерту у Malevich склали протокол за людей без масок i дистанції», «У Львові поліція припинила концерт «Бумбоксу» через порушення карантину. У клубі кажуть: всіх норм дотримувалися». Як це було? Озброєні бластерами, в важких чорних плащах, вони з’явилися з темряви… i висунули вимоги – Андрій Хливнюк повинен замінити свій мікрофон на мікрофон в який одного разу співав Лепс. Після відмови, гурту був призначений довічний еціх з цвяхами. Повірили?», – мовиться у повідомленні пресслужби гурту.

Як наголошує «Бумбокс», гурт повністю відіграв концерт у львівському нічному клубі Маlevich і коли у закладі фактично залишився технічний персонал, прибула поліція:

«А тепер, як все було насправді. «Бумбокс» відіграють концерт в концерт-холі Маlevich (13.11.20). Кількість людей обмежена нормами, на вході міряють температуру, тим у кого немає маски її видають. Концерт-хол поділений на кілька зон, за кожним, хто купив квиток, закріплено своє місце. Волонтери та охорона готові прийти на допомогу. Концерт проходить відмінно, ближче до кінця люди починають вставати. Ніхто цього не заперечує. Ви уявляєте, рок-н-рол так діє на людей. Навіть в карантин. Бумбокс дограють концерт, за п’ять хвилин до 22.00 в клубі залишається тільки технічний персонал і працівники клубу. Поліція приїжджає після концерту, все дуже коректно, організатори концерту, Big Show, підписують протокол, на наступному тижні чекаємо розвитку подій. З бластерами якось цікавіше було, так? P.S. А що робити, якщо фан підхопився зі свого місця, проспівав рядок з пісні і знову сів? «Десят год тюрмы».

Нагадаємо, як поінформували у пресслужбі поліції Львівщини, правоохоронці 13 листопада припинили концерт гурту «Бумбокс», що проходив у клубі Malevich у Львові, через порушення карантину. За їхньою інформацією, відвідувачі не дотримувалися дистанції та були без масок.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *