ОСТАННІ НОВИНИ

Двох недобросовісних перевізників хочуть виключити із переліку компаній, які вивозять сміття у Львові

Соломія Головіна

|

Двом сміттєвим перевізникам загрожує виключення з переліку компаній, які можуть надавати послуги із вивезення ТПВ у Львові. Відповідне рішення розглядатимуть на засіданні міської комісії ТЕБ і НС, передає пресслужба Львівської міськради.

 

Як пояснюють у мерії, все через несвоєчасне вивезення сміття компаніями ТзОВ «ДВ Вейст-Груп» і ТзОВ «ДВ Екосвіт».

проспект Червоної Калини, 88

При цьому зазначається, що силами інших перевізників ТПВ, які працюють у Львові, було вивезено відходи з перенакопичених майданчиків у Сихівському, Шевченківському, Залізничному і Личаківському районах.

«Впродовж останніх днів фіксуємо неякісне виконання функції із вивезення сміття компаніями ТзОВ «ДВ Вейст-Груп» і ТзОВ «ДВ Екосвіт». Ми неодноразово звертали увагу керівництву компаній на погану організацію роботи з вивезення сміття, навіть доводилося залучали інших перевізників, щоб вивезти сміття, яке утворювалося на майданчиках ТзОВ «ДВ Вейст-Груп» і ТзОВ «ДВ Екосвіт». Однак, враховуючи, що ТзОВ «ДВ Вейст-Груп» і ТзОВ «ДВ Екосвіт» не вживають необхідних дій для покращення роботи, і ми далі маємо факти перенакопичення сміття на їхніх майданчиках, сьогодні була проведена робоча нарада під моїм головуванням, на якій озвучено, що їхня незадовільна робота є неприпустимою у місті Львові. Відповідно, у найближчі дні питання можливості подальшої роботи цих компаній на ринку надання послуг із вивезення ТПВ буде винесено на розгляд комісії ТЕБ і НС, де буде прийнято відповідне комісійне рішення. Їм загрожує вилучення з переліку компаній, які можуть надавати послуги із вивозити сміття у Львові», – наголосив заступник міського голови Львова з питань безпеки міста Сергій Бабак.

Водночас він додав, що фізичні і юридичні особи, які мають договірні відносити з ТзОВ «ДВ Вейст-Груп» і ТзОВ «ДВ Екосвіт», і які незадоволені роботою цих перевізників, вже мають право переукласти угоду з іншими компаніями, які працюють на ринку ТПВ у Львові

Окрім цих двох компаній, послуги з вивезення сміття у Львові надають: «Львівспецкомунтранс», «Грінера Україна», «Спецавтотранс-Львів», «Санком-Львів», «Ековей Вейст Менеджмент».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook/Сергій Канюка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *