ОСТАННІ НОВИНИ

На автовокзалі у Львові можна зробити ПЛР-тестування

Вероніка Рой

|

Відтепер на автовокзалі «Львів», що на вул. Стрийській, 109, почали робити ПЛР-тестування. Тож тепер українці,  які повертаються з країн «червоної зони», можуть на автовокзалі здати аналіз. Про це інформує East West Eurolines.

 

«Республіка Польща та Чеська Республіка опинилися у «червоній зоні». Це означає, що повертаючись з цих країн, вам доведеться проходити карантин чи здавати тести на Covid-19. Відтепер здати тест можна на автовокзалі «Львів» (вул. Стрийська, 109)», – йдеться у повідомленні.

Щоб здати тест, потрібно звернутися до водія East West Eurolines, та попросити, щоб він вніс вас у список для проходження тестування. Одразу після приїзду на львівській автовокзал вас проведуть у медпункт, де і відбудеться збір аналізів.

Результат ПЛР-тесту пасажири отримають до 24 годин після збору даних на електронну скриньку. Якщо коронавірусної інфекції не виявлено, лабораторія автоматично зупинить перебування пасажирів на самоізоляції у додатку «Дій вдома», встановлення якого є обов’язковим при поверненні з країн «червоної зони».

Збором аналізу та лабораторною діагностикою займається Діагностичний Центр СолтанЛаб. Вартість послуги 1200 грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *