ОСТАННІ НОВИНИ

Зручно та безпечно: замовлення онлайн гарантовано якісних продуктів в «АТБ»

Анастасія ПИЖ

|

Україна впритул наблизилася до другої хвилі пандемії. Кількість нових випадків зараження коронавірусом за добу перевищила сім тисяч осіб і продовжує швидко зростати. Медики попереджають, що пік захворюваності ще не пройдено, готуються розгортати спеціальні пункти допомоги та закликають громадян піклуватися про своє здоров’я: уникати великого скупчення людей (якщо є змога), носити захисні маски, часто мити руки тощо.

Аби максимально убезпечити себе та свої родини та мінімізувати ризик зараження, багато хто з мешканців Львівщини вже опанував нові онлайн-сервіси та використовує інноваційні рішення. Наприклад, чималої популярності серед покупців набув перший в Україні продуктовий інтернет-магазин «АТБ» повного циклу. Він відкрився навесні поточного року, ставши справжнім порятунком для громадян, у тому числі й мешканців нашого міста Лева, в умовах суворого національного  карантину.

Новий для української галузі роздрібної торгівлі сервіс дозволив мільйонам українців підтримувати гідний рівень життя, за будь-яких умов  мати можливість придбати улюблені продукти і при цьому ще й економити сімейні кошти. В асортименті онлайн-магазину «АТБ» сьогодні понад сім тисяч найменувань гарантовано свіжих продуктів і якісних товарів першої необхідності. Найбільшим попитом зараз користуються категорії «Бакалія», «Алкоголь» і «Молочна продукція».

Цікаво, що за статистикою близько 65% онлайн-покупок здійснюють за допомогою смартфонів і мобільних додатків. Цей показник продовжує зростати, адже такі покупки робити дуже просто. Процес не займає багато часу і не вимагає зусиль. Зазвичай в онлайн-магазині «АТБ» від приймання замовлення і його обробки до доставки вибраних товарів за зазначеною клієнтом адресою в нашому місті минає менше двох годин.

Також важливо, що ціни в інтернет-магазині тотожні тим, до яких ми з вами звикли  в звичайному супермаркеті «АТБ». У середньому вони на 10–15% нижчі за середньоринкові. Якщо ж у маркетах найбільшої української торговельної мережі вибирати акційні пропозиції або ж купувати продукцію  власних торгових марок «АТБ», то зекономити можна 40 відсотків і більше. Нині корпорація «АТБ» володіє чотирма власними торговими марками, що належать до різних цінових категорій. Преміальний сегмент представлений ТМ «De Luxe Foods & Goods Selected», середній плюс – «Спецзамовлення “АТБ”», середній – ТМ «Своя лінія». Найбільш економну продукцію пропонує ТМ «Розумний вибір». Це дійсно якісні та здорові продукти, які не поступаються продукції розкручених брендів,  хоча коштують значно дешевше.

Про стрімке зростання популярності інтернет-магазину «АТБ» свідчить те, що середній чек вже становить 500–700 гривень. Це вважається солідним показником для будь-якого маркету, особливо якщо враховувати, що цей інтернет-магазин відкрився менше року тому і став новим явищем в галузі роздрібної торгівлі країни.

«Ринок онлайн-торгівлі в Україні стрімко зростає. Пандемія прискорила поширення  інтернет-послуг. Зараз ми є свідками трансформації роздрібного ринку в Україні, оскільки ситуація змусила покупця подолати свої страхи та недовіру до купівлі товарів онлайн  і здійснення платежів в Інтернеті. Змусила зрозуміти, що це безпечно», – повідомив в одному з інтерв’ю генеральний директор корпорації «АТБ» Борис Марков.

Пандемія коронавірусу та карантинні обмеження фактично дали потужний імпульс розвитку онлайн-ритейлу. Якщо раніше цей вид торгівлі розглядався як доповнення до основного напряму діяльності, то тепер він довів власну ефективність і швидко набирає обертів. Навіть ті львів’яни, які ще минулого року ставилися до купівлі товарів онлайн досить обережно, зараз переконалися, наскільки це просто і комфортно.

«Ринок онлайн-торгівлі продуктами харчування почав бурхливо розвиватися лише в 2020 році, коли до цієї справи долучилися всі ключові гравці ринку.  У покупця до цього часу просто не було можливості повною мірою відчути всі переваги купівлі товарів онлайн. Тому наше першочергове завдання сьогодні – остаточно зламати стереотипи, прищепити людям добру звичку робити те, що зручно та безпечно!» – розповів Борис Марков.

Замовити продукти в інтернет-магазині «АТБ» просто зараз

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *