ОСТАННІ НОВИНИ

Xiaomi Mi Smart Band 4 – ідеальний фітнес-трекер для купівлі

Омелян Шевчук

|

Якщо ви підшукуєте ідеальний фітнес-браслет, який недорого коштує і пропонує непоганий набір функцій, то пропонуємо придивитися до  Xiaomi Mi Smart Band 4. Цей фітнес-трекер вже давно підкорив серця покупців, а враховуючи, що вийшло п’яте покоління, ще й подешевшав. Про переваги і особливостями Мі Смарт Бенд 4 розповідають експерти інтернет-магазину stylus.ua.

Xiaomi Mi Smart Band 4: переваги

Фітнес-трекер четвертого покоління від Сяомей – це універсальний наручний гаджет для відстеження активності та контролю здоров’я. До того ж синхронізувавши його зі смартфоном, ви зможете прямо на зап’ясті приймати вхідні дзвінки та повідомлення з месенджерів та соціальних мереж. Крім цього, гаджет може похизуватися такими перевагами:

  1. Кольоровий AMOLED-дисплей, збільшений на 40% в порівнянні з третьою серією.
  2. Захист корпусу від води за стандартом IP68, що дозволяє плавати з гаджетом в басейні і відстежувати відповідні показники.
  3. Смарт-трекер тримає заряд до 14 днів, що дозволять не переживати про залишок рівня заряду.
  4. Контролює серцевий ритм в режимі 24/7 і повідомляє про порушення показників.
  5. Поверх дисплей встановлено захисне 2,5D-скло, стійке до появи подряпин і механічних пошкоджень.

Додаток Mi Fit для докладної статистики

Хочете отримувати максимум інформації про свою активність і тренування? Встановіть на смартфон додаток Mi Fit і підключіть до нього фітнес-браслет, використовуючи Bluetooth-з’єднання. У додатку ви зможете переглядати детальну статистику всіх тренувань, а також зможете отримувати рекомендації щодо поліпшення поточних показників. Також в програмі відображається звіт про якість сну і даються рекомендації щодо його поліпшення. З трекером Сяомі ви зможете налаштувати свій ідеальний темп життя.

Корисні функції

Сяомі Мі Смарт Бенд 4 отримав наступний набір корисних фішок:

  • Нагадування про малорухомість. На трекері з’являється відповідне повідомлення, якщо ви довго засиділися на одному місці.
  • Розумний будильник. Розбудить вас в фазі швидкого сну, коли організм точно готовий до пробудження.
  • Повідомлення про завищений/знижений пульс. Пульсометр в режимі 24/7 вимірює показники серцевого ритму, і якщо показники виходять за межі норми, то повідомляє про це користувача.
  • Відстеження тренувань. Трекер аналізує показники активності під час бігу, їзди на велосипеді, виконання функціональних тренувань, плавання та інших занять.

Замовити Мі Смарт Бенд 4 по найвигіднішій ціні можна на сайті stylus.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *