ОСТАННІ НОВИНИ

7 подарунків для чоловіка на різний бюджет

Омелян Шевчук

|

Жінки часто розмірковують, що подарувати коханому. Особливо коли разом вже багато років, та ідеї начебто закінчилися. Якщо ви одна з таких, вам буде корисно ознайомитися з нашим матеріалом. 

Ми підготували актуальні ідеї на день народження, Новий рік, річниця весілля тощо.

Потужний ноутбук

Скоріше за все, у вашого чоловіка є лептоп. Та якщо йому вже багато з плюсом років, час його змінити. 

Сучасні ноутбуки легкі, потужні та виглядають доволі солідно, взяти наприклад, ноутбук від Apple. “MacBook Pro – вдосконалений портативний комп’ютер для професійних завдань. Це поліпшена версія з алюмінієвим корпусом. Має процесор Intel Core i5 чи i7, оперативної пам’яті – 8 чи 16 ГБ, SSD накопичувач до 512 ГБ”, – зазначають представники магазину електроніки Eldorado.

Парфуми

Традиційний подарунок. Мабуть, через те, що чоловіки рідко купують парфуми собі самостійно. У більшості випадків, як презент для коханої. Парфуми зазвичай дарують жінки, котрі знають уподобання чоловіка та які ноти пасують йому найбільше. Адже не хочеться, аби новий флакон залишився без використання.

Годинник

Попри наявні марновірства, годинник – гарний подарунок з будь-якого приводу. Для чоловіка – це елемент, що підкреслює його статус. Та якщо у вашого благовірного є такий аксесуар, можливо, він оцінить смарт-годинник, який носитиме під спортивний одяг чи під кежуел-стиль. 

Обирайте гаджет, який підходить під наявний смартфон. Смарт-годинник вміщує у собі камеру, термометр, барометр, компас, телефон, GPS та ще багато інших корисних опцій.

Щось для рибальства

Коли чоловік фанат такого способу відпочинку, вигадувати не доводиться. Адже кожного разу можна купити щось нове – набір поплавців, приладдя, гачки, одяг. До того ж це і практичний подарунок, адже будь-який рибалка радий отримати корисні гаджети для заняття улюбленим хоббі. 

Що не бажано дарувати, так це саму вудку. Найважливіший атрибут чоловіки вважають за краще вибирати самостійно.

Подарунковий сертифікат

Ви подумаєте, що це дівчачий подарунок, але ж ні. Сертифікати можна обрати не лише на шопінг, але й на розваги. Це може бути сертифікат на мото тренування, урок зі стрільби чи екстремального кермування, політ на авіатренажері тощо.

Не забувайте, що подаровані емоції запам’ятовуються значно довше, аніж матеріальний дарунок.

Іменний подарунок

Символічні невеликі презентики теж заведено дарувати. Але радимо додати трохи оригінальності – зробити його іменним. Так роблять друк на футболках та чашках з жартівливими написами, тиснення з ініціалами на шкіряних виробах тощо.

Чекова книжка бажань

Що зробити власними руками, коли начебто немає ніяких талантів? Відповідь – чекову книжку бажань. 

З десяток маленьких аркушів паперу підшиваються в книжечку і на кожному з них пишуть бажання, яке “за чеком на пред’явника” ви маєте виконати. 

Зазвичай до книжки записують масаж, романтичну вечерю, вечір з друзями тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *