ОСТАННІ НОВИНИ

Регіональний директор АТ «А-Банк» Юлія Турик: «Коли нас багато, ми можемо все!»

Юлія Шпак

|

Юлія Турик – представник молодого покоління працівників банківської сфери, яка керує не менш молодим колективом. Хоча її досвід роботи у банківській сфері становить вже понад 10 років. Розвитком «А-Банку» на Заході України Юлія займається з 2012 року. Роботу вона спішно поєднує улюблену з активним заняттям спортом та благодійністю – Юлія є засновницею Благодійного фонду для допомоги безпритульним тваринам «Від лапки до лапки».  Про своїх четвереногих підопічних вона може говорити годинами. Але сьогодні ми говорили про її професійну діяльність.

Причиною вашого успіху став ранній старт у банківській справі. Звідки у Вас стільки мотивації?

У«ПриватБанк» пішла працювати у 17 років, тоді займалася видачею кредитів. Це була неймовірна школа життя, адже я вчилася сама, без жодної допомоги. Можливо, мій процес просування кар’єрною драбиною був довгим, але вже понад десять років працюю у банківській сфері й обожнюю свою роботу. Для мене важливо спілкуватися з працівниками, колегами, клієнтами, допомагати їм та консультувати – це захоплює. Мені цікаво, що буде завтра, яким буде новий день, мене мотивує моя любов до життя.

Які лідерські якості необхідні для керівника?

Я вважаю, тут влучний вислів: «Лідер повинен направити, розібрати проблему, допомогти висвітлити сильні сторони та подолати слабкі». У лідерських якостях кожного керівника має бути людяність, чітко поставлена мета та вміння направити свою команду на результат.

Чи є місце сили, що Вас надихає?

Це Львів, де живу і працюю багато років. Достатньо прогулятися центром міста, після важкого робочого дня, і зразу з’являється гарний настрій. Я прихильниця Західної України та карпатських гір – це справді надихає.

Усі говорять про девальвацію гривні. Наскільки критична буде ситуація і що робити українцям?

Гривня, на жаль, не є відконвертованою валютою, як долар США чи євро, тому випуски в Україні нових обігових одиниць у великій кількостіприведуть до різкої девальвації та інфляції.

У що найкраще вкладати гроші? Та як навчитися їх заробляти?

Я вважаю, що лише фахівець своєї справизможе заробити кошти. Не важливо, чи людина малює картини, чи рахує гроші, – вона повинна концентруватися не на заробітку, а на якості. Кожен вкладає гроші по-різному: нерухомість, розвиток бізнесу, депозити. Останнє, до речі, – досить хороший варіант: безпечно і стабільно, адже відсоткова ставка рятує від інфляції.

Ваші Топ-3 необхідні риси для побудови кар’єри…

Наполегливість,працелюбність,вміння ставити перед собою мету і орієнтуватися на результат –саме ці якості дають нам змогу досягнути успіху. В будь-якій справі дуже важлива командна робота і здатність рухатися разом, у нас немає поділу на чоловіків та жінок. Я вважаю, щолише об’єднавши таланти всіх працівниківможна досягнути результату. В мене дружній колектив: разом святкуємо перемогу та переживаємо невдачу. Коли ти один, томожеш мало, а коли нас багато, ми можемо все!».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *