ОСТАННІ НОВИНИ

Міндовкілля погодило розширення Снопківського парку на 11 гектарів

Соломія Головіна

|

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України погодило збільшення площі Снопіквського парку у Львові до 47,1853 га. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила юристка, громадська активістка Галина Янко.

 

У опублікованому нею документі зазначається, що Міндовкілля погодило розширення меж території парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Снопківський» з 35,66 га до 47,1853 га.

«Вперше в історії нашої країни у місті Львові в зоні історичного ареалу нам вдалося таки збільшити об’єкт природно-заповідного фонду парку пам’ятки садово-паркового мистецтва парку «Снопківський». Крок за кроком ми йдемо до кінцевого результату. Ще ніколи в центі міста не додавали по 11 га землі. Але незважаючи на всі війни протягом крайніх 8 років за цей парк і закатування мене катком, спільна робота таки дає свої результати… Я пам’ятаю всіх депутатів хто не захотів голосувати за збільшення меж, ще прийде час можливо виправити свої помилки. Кажуть, все в житті можливо», – зазначила вона.

Маємо хорошу новину на закінчення дня!Вперше в історії нашої країни у місті Львові в зоні історичного ареалу нам…

Posted by Галина Янко on Wednesday, October 21, 2020

Як відомо, 7 вересня на сесії Львівської міської ради депутати погодили зміну меж Снопківського парку до 47,1853 га.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *