ОСТАННІ НОВИНИ

На національному стадіоні у Варшаві розгорнуть «ковідний» госпіталь

Соломія Головіна

|

Польовий госпіталь для пацієнтів, які хворіють на COVID-19, буде відкритий на національному стадіоні у Варшаві. Цю інформацію підтвердив TVP Info офіційний представник уряду Пьотр Мюллер, повідомляє Європейська правда.

 

Мюллер пояснив, що близько 500 місць для людей, інфікованих коронавірусом, будуть створені в конференц-залах стадіону – також з можливістю кисневої терапії на місці.

Кількість місць можна буде розширити до 1000 ліжок. Перші ліжка будуть доступні вже цього тижня.

Як пояснив Мюллер, за останні місяці по всій Польщі були визначені місця, зокрема, спортивної інфраструктури, де можуть бути утворені лікарні.

Рішення було прийнято, додав Мюллер, через стрімке зростання поширення коронавірусу і необхідність забезпечити місця для госпіталізації людей із COVID-19.

За останні тижні Польща фіксувала нові рекорди щоденних випадків коронавірусу та смертей. Лікарі повідомляють про нестачу персоналу, лікарняних ліжок та обладнання.

У неділю в Польщі лабораторні тести підтвердили коронавірусну інфекцію ще у 8536 осіб, 49 пацієнтів померли.

Як відомо, в Україні загалом зафіксовано 303 638 випадків коронавірусної інфекції. Від ускладнень коронавірусу померло 5 673 людей, натомість побороти недугу вдалося 126 489 пацієнтам.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *