ОСТАННІ НОВИНИ

Проковтнула батарейку. Львівські лікарі видалили сторонній предмет із шлунка 3-річної дівчинки

Соломія Головіна

|

У Львівській обласній дитячій лікарні «ОХМАТДИТ» ендоскопічно прооперували 3-річну дівчинку з Червонограда, яка проковтнула батарейку. Із дитиною все в порядку, деякий час вона все ще перебуватиме під наглядом лікарів. Про це повідомили на Facebook-сторінці медзакладу.

 

«Коли 3-річна дівчинка з Червонограда ковтнула батарейку, то не призналася мамі, а сказала лише, що «щось проковтнула». Але її матуся добре знає, що малим бешкетницям не завжди можна довіряти. Коли вона обстежила кімнату, то виявила, що у настільних вагах бракує однієї батарейки. Не треба бути Шерлоком Холмсом, щоб зрозуміти, куди вона поділася», – розповіли в «ОХМАТДИТі».

Жінка вчасно встигла приїхати у лікарню і команда лікарів видалила нехитру забавку зі шлунка маленької. Лікарі обійшлися без відкритої операції, дістали стороннє тіло за допомогою ендоскопа.

«Дівчинку ми прооперували ендоскопічно під загальним наркозом. Батарейку дістати зі шлунка, вона не встигла зашкодити маленькому шлунку», – каже лікар-ендоскопіст «ОХМАТДИТу» Марта Лучак.

У лікарні запевняють, що з маленькою пацієнткою все добре, почувається вона чудово, але ще залишиться на деякий час під наглядом наших лікарів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ОХМАТДИТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *