ОСТАННІ НОВИНИ

Театр Лесі Українки запрошує львів'ян на вистави: репертуар на жовтень

Соломія Головіна

|

Львівський академічний драматичний театр імені Лесі Українки запрошує відвідати свої вистави. Зокрема, у репертуарі на жовтень глядачів очікують такі постановки: «From Germany with love», «Баба Пріся», «Люди», «Мої родичі та інші покидьки», а також прем’єра – «Галдамаш».

 

У театрі закликають не впадати у осінню депресію, натомість залишити драму для професіоналів і просто прийти на їхні вистави.

24,25/10 – «From Germany with love»

Якщо ти завжди мріяв/-ла про акторство, але мама сказала, що бажає тобі кращого життя і відправила в інший виш, то ця вистава special for you. Тут ти зможеш закрити свій гештальт і таки вийти на сцену.

9/10 – «Баба Пріся»

Якщо ти вже давно хочеш піти в театр, але не знаєш з чого почати – йти на «Бабу Прісю». Ми теж з цього починали, бо це, до слова, найстаріша вистава в нашому діючому репертуарі.

11,18/10 – «Люди»

Якщо ти любиш записувати в нотатках красиві фрази, які чуєш у просторі, то тобі на цю виставу. Це дуже приємна вуху драматургія, яку хочеться розбирати на цитати.

16, 17/10 – «Мої родичі та інші покидьки»

Якщо ти пам’ятаєш гурт «Аква-Віта», йо-йо і досі не переступаєш лежачу людину, бо боїшся, що вона не виросте, то тобі сюди. Тут багато ностальгії і таких знайомих до сміхоболі речей.

31/10 – прем’єра «Галдамаш»

Якщо ти вже бачив/-ла все в нашому репертуарі, то готуйся! В нас прем’єра та ще й зі своїм колоритом – про справжніх гуцулів та гуцулок, тож не пропустіть і приходьте 31 жовтня.

(Натисніть на зображення, щоб його збільшити)

 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *