ОСТАННІ НОВИНИ

У міськраді Львова пообіцяли демонтувати самобуд біля ринку «Добробут»

Вероніка Рой

|

У Львові на площі Осмомисла, що поблизу ринку «Добробут» виявили самобуд. Станом на сьогодні за фіктивними документами, без жодного дозволу розпочали заливати бетон і ставити каркас будівлі. У міськраді Львова заявили, що планують демонтувати самобуд.  Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

 

За його словами, обласна ДАБІ видала декларацію про готовність введення в експлуатацію неіснуючого об’єкту.

«Як виявилось, ще раніше реєстратори зареєстрували підроблене право власності на об’єкт, якого, фактично, не було і немає, але зараз хочуть звести. А обласна ДАБІ видала декларацію про готовність введення в експлуатацію неіснуючого об’єкту…», – написав Москаленко.

Про самобуд було повідомлено у поліцію. Крім цього чиновники вручили припис про зупинення робіт. Також Москаленко зазначив, що цей самобуд планують демонтувати.

«До речі, люди, яких ми зустріли на об’єкті, – між іншим кажуть, що до цього рейдерства має пряме відношення один з учасників виборчих перегонів. Зараз перевіряємо цю інформацію», – додав посадовець.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook-сторінка Андрія Москаленка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *