ОСТАННІ НОВИНИ

Global Teacher Prize: вчитель зі Львова переміг у номінації «Вибір серцем»

Вероніка Рой

|

У суботу, 3 жовтня, назвали переможця щорічної премії Global Teacher Prize Ukraine. Зокрема, найкращим вчителем України став педагог з Тернополя. У номінації «Вибір серцем» перемогу здобув вчитель зі Львова Олег Швед. Про це йдеться на сайті Нової української школи.

 

Найкращим вчителем України став Василь Дяків, вчитель всесвітньої історії, громадянської освіти, історії України, основ здров’я Заліщицької державої гімназії (місто Заліщики Тернопільської області). Переможець отримав 250 тисяч гривень, поїздку на найбільшу світову освітню подію Global Education and Skills Forum 2021 та один рік безкоштовного навчання від організатора премії «Освіторія».

Педагог зі Львова також здобув перемогу в одній з номінацій. Зокрема, у номінації «Вибір серцем» від телеведучої Наталі Мосейчук переможцем став Олег Швед зі Львова, який 30 років викладав українську мову і літературу в ОХМАТДИТі.

Як інформує Освіторія, Олег Швед отримав фінансовий приз та готується до поїздки в Дубай на освітній форум Global Teacher Prize.

 

 

 

Нагадаємо, Global Teacher Prize Ukraine — щорічна національна премія для вчителів. Вона має на меті відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. Національну премію в 2017 році заснувала ГС «Освіторія» після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: НУШ, Освіторія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *