ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян закликають долучитися до благодійного аукціону на підтримку онкоспільноти

Соломія Головіна

|

У Львові стартував благодійний аукціон акварельних замальовок на підтримку онкоспільноти. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила координаторка проєктів ГО «Жити зараз» Оксана Цебрівська.

 

На аукціон виставлено 80 замальовок, виконаних в акварельній техніці. Художниця Надія Рихлівська пояснює, що всі ці замальовки – із віртуальної навколосвітньої подорожі.

«Мандрувала світом гул-картами і робила замальовки з різних точок нашої планети. 80 міст світу, 80 скетчів про любов і свободу, про те, що жодні пандемії та локдауни не завадять жити зараз. Власне, благодійний аукціон проводиться на користь ГО «Жити зараз», спільноти взаємної допомоги та підтримки для людей з онкодіагнозом, по принципу рівний для рівного», – зазначила авторка подорожніх замальовок.

Аукціон триватиме до 7 жовтня, із лотами можна ознайомитися на Facebook-сторінці Надії Рихлівської.

«Друзі, заходьте на Facebook-сторінку Надії, переглядайте чудові замальовки, обирайте свою і підтримайте нашу онкоспільноту. Долучайтеся до благодійного аукціону. Добрих справ багато не буває!», – наголосила Оксана Цебрівська.

Реквізити ГО «ЖИТИ ЗАРАЗ»: UA723253650000000260010017994 (призначення: благодійна допомога).

🌍 Навколо світу за вісімдесят днів. Саме таку віртуальну подорож здійснила Nadia Rykhlivska, а результат цієї подорожі –…

Posted by Oksana Tsebrivska on Wednesday, September 30, 2020

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook/Nadia Rykhlivska

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *