ОСТАННІ НОВИНИ

У світі від COVID-19 кожні 16 секунд вмирає людина

Вероніка Рой

|

Пандемія коронавірусної хвороби COVID-19 щогодини забирає життя 226 людей. Це означає, що кожні 16 секунд від цієї хвороби десь у світі помирає один хворий. Про це пише Укрінформ з посиланням на Reuters.

 

У всьому світі кожні 24 години йдуть з життя 5400 осіб через небезпечну інфекцію. Кількість смертей від коронавірусу в цьому році удвічі перевищує кількість людей, які щорічно вмирають від малярії.

Усього за три місяці кількість смертей від COVID-19 збільшилася вдвічі з півмільйона і продовжує зростати, відтоді як у Китаї в результаті цієї хвороби був зареєстрований перший летальний випадок.

Зазначимо, у світі від ускладнень коронавірусної інфекції помер понад один мільйон людей. Найбільше смертей від COVID-19 зафіксували у США, Індії та Бразилії.

Станом на ранок 29 вересня у світі зафіксовано 33 552 152 випадки коронавірусу. Побороти недугу вдалося 24 880 948 людям.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *