ОСТАННІ НОВИНИ

Тищенко заявив, що став членом законодавчої групи Ради щодо Донбасу

Вероніка Рой

|

Заступник голови фракції «Слуга народу» Микола Тищенко заявив, що увійшов до створеної парламентської групи щодо законодавчих змін для врегулювання війни на Донбасі. Про це нардеп повідомив під час брифінгу у КВЦ «Парковий» в Києві, передає «Інтерфакс-Україна».

 

«Коли президент йшов до парламенту, його головною тезою, за який проголосувала вся країна, був мир. Тому сьогодні ми знаходимо нове рішення і я дійсно є одним із членів цієї групи» – сказав Тищенко.

Заступник голови фракції «Слуга народу» також заявив, що подробиці про роботу нової групи, завдання якої допомогти президенту у встановленні миру в Україні, будуть незабаром повідомлені суспільству.

«Не все так добре, як хотілося б. Саме тому президент і ми, як його команда, шукаємо нове рішення. Всі ці рішення спрямовані на виконання наших обіцянок, як народних депутатів, як громадян цієї країни», – додав Микола Тищенко.

Раніше на своїй сторінці в Facebook він розповів, про яку групу йдеться: «Сьогодні вперше взяв участь у парламентській групі щодо законодавчих змін з питань Донбасу. Як і прогнозував, тут працюють як професіонали, так і відверто слабкі представники, що працюють на роз’єднання українців з обох боків конфлікту. Але моя позиція незмінна, і вона аналогічна позиції президента. «Немає тієї сторони». Перш за все є українці, яких розділила війна на Донбасі. І наше спільне завдання – об’єднати сім’ї, об’єднати людей, об’єднати Україну. Зробити все можливе, щоб якомога швидше настав мир».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *