ОСТАННІ НОВИНИ

Директором Львівського центру служби крові став Ярослав Дяків

Вероніка Рой

|

Директором Львівського обласного центру служби крові став Ярослав Дяків. Відповідне рішення у вівторок, 29 вересня, під час сесії Львівської облради прийняли депутати.

 

Зазначимо, раніше пройшов конкурс на заміщення вакантної посади директора цього закладу, переможцем визначено Ярослава Дяківа. «За» цю кандидатуру проголосувало сім членів комісії.

Ярослав Дяків народився 1958 року. Має повну вищу освіту за спеціальністю «Лікувальна справа», вища категорія по організації охорони здоров’я. З  2003 р. і до тепер був керівником КНП ЛОР «Львівський  обласний центр служби крові».

За час своєї роботи на посаді керівника заново створив службу крові в області, перевів службу крові на економічні розрахунки, оснастив найновішим обладнанням, провів ремонти в основних відділеннях з заміною мереж опалення, термоізоляцію будівель, провів реорганізацію виробничих процесів згідно європейських вимог.

Стаж професійної діяльності – 45 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *