ОСТАННІ НОВИНИ

Театральний фестиваль «Золотий лев» цьогоріч пройде без традиційної карнавальної ходи

Вероніка Рой

|

З 2 по 4 жовтня у Львові проходитиме театральний фестиваль «Золотий Лев на вулиці – 2020». Цього року захід відбуватиметься без традиційної карнавальної ходи. Втім на різних локаціях організують карнавальне відкриття фестивалю. Про це інформують організатори заходу.

 

У зв’язку з пандемією цьогоріч на «Золотий Лев» завітають лише українські колективи. Традиційної карнавальної ходи не буде, щоб не скупчувати багато людей. Проте відбудеться карнавальне відкриття на трьох різних локаціях: 16.00 – площа перед університетом І.Франка, 16.40 – площа Ринок, 19.30 площі перед Довженко-центром, р-н.Сихова).

«Золотий Лев на вулиці» – це не просто вуличний фестиваль, а театральна європейська традиція і один з найпрестижніших театральних форумів України. Щороку він перетворює Львів на величезну театральну сцену, дарує яскраві враження і відчуття. Тут можна побачити вистави світового визнання, прем’єри, експериментальні постановки молодих театрів», – кажуть організатори події.

У 2020 році фестиваль буде проходити з дотриманням всіх карантинних обмежень: дотримання соціальної дистанції, масковий режим, вимірювання температури глядачам перед кожною виставою,  в місцях, де відбуватимуться вистави будуть розміщені дезинфікатори  для рук.

Цього року «Золотий Лев» відбуватиметься на наступних локаціях: площа перед університетом І.Франка, дворик Львівської Ратуші, площа перед Довженко-центром (р-н. Сихова). Деякі вистави, які відбуватимуться у дворику Ратуші будуть платними. Квитки можна придбати на www.ticketclub.com.ua

Натисніть на зображення для його збільшення

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *