ОСТАННІ НОВИНИ

Під ЛОДА пікетують підприємці. Вулиця Винниченка перекрита

Вероніка Рой

|

У вівторок, 22 вересня, під Львівською облдержадміністрацією відбувається акція протесту мікропідприємців (ФОП) Львівщини. У зв’язку з цим вулиця Винниченка перекрита.

 

«22 вересня під ЛОДА підприємці збираються для того, щоб почути звіт Голови ОДА про реакцію резидента та передати через Голову ОДА нагадування Президенту про обіцяну зустріч з представниками #SaveФОП, яка була анонсована рік тому, але, на жаль, досі не відбулася.Також Голові ОДА буде передане звернення з вимогою недопущення утисків прав підприємців під час карантину», – анонсували підприємці.

Основною вимогою протестувальників до Львівської обласної ради, сесія якої проходить також сьогодні, буде вимога про ухвалення звернення депутатів ЛОР до центральної влади щодо термінового розгляду законопроєктів 3853-1(2) та 3993.

За словами речниці патрульної поліції Львівщини, через акцію протесту вулиця Винниченка перекрита, рух транспорту відбувається вулицею Підвальною. Наразі кількість учасників становить 100 людей. Втім планується, що це число збільшиться до 500.

Фото: Твоє місто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *