ОСТАННІ НОВИНИ

Кнопочка Гудвін та старенький добряк Хенк. 10 собак шукають дім

Соломія Головіна

|

ЛКП «Лев» шукає домівку для десяти чудових собак. Знайомтеся з цими хвостатими красунчиками, всі вони дуже хочуть віднайти дім і люблячі руки господаря.

 

КАДІ, 3 роки.

Місце відлову: вул. Запольської. Дуже ніжна дівчинка. Має короткі лапки і тулуб-сосисочку, як у такси. Вихована і слухняна, дуже квартирна. Вміє жалібно дивитися і розчулювати людей.

ХІМІКА, 8 місяців.

Місце відлову: вул. Під Голоском. Неймовірна дівчинка, метис хаскі з очима різного кольору. Дуже мініатюрна, така собі хаскі-карлик. Енергії і доброзичливості в ній море. Усмішок теж.

ЯНІС, 2 роки.

Місце відлову: вул. Липинського. Знайдено в наморднику, який, буквально, врісся в мордочку, залишивши на ній шрами і залисини. В очах і поведінці багато страхів. А зовнішньо вродливий чорний принц.

ЕПІОНА, 4 роки.

Місце відлову: вул. Богданівська. Дуже тепла, душевна собачка. Швидше за все, жила у хороших людей, в домі яких трішки розтовстіла і дуже роздобріла. Шукаємо старих або, якщо їх все ж таки не було, нових господарів.

ХЕНК, 13 років.

Великий, дорослий і трішки беззубий хлопець, який приймав на ЛКП ванну і радів, як дитина. Метис вівчарки. Десь він жив і дожив до такого віку. Можливо, мав господарів? Було б добре, щоб він повернувся в свою сім’ю.

ГУДВІН, 9 місяців.

Місце відлову: вул. Заводська. Дуже милий хлопчик-кнопочка. Солодкий ніс. Як і чому він сам бігав по вулиці незрозуміло. Потрапив до нас, а ми вже шукаємо для нього батьків. Таких, щоб добре годували, не сварили і вчили доброму.

МАЙК, 3 роки.

Місце відлову: вул. Кавалерідзе. Отакий от висловухий собака і характером кота ніжний, неконфліктний, вихований хлопчик. Високий, ефектний добряк. Має дуже довгий хвіст, яким переважно випромінює радість.

НІЧ, 3 роки.

Місце відлову: вул. Городнича. Невеликий, хороший собака з бельмом на лівому оці. Має охайний вигляд, тож можливо був господарським. Активний, веселий, заграє з дівчатами і не підозрює, що скоро на нього чекає операційне втручання :)

ЛУНА, 3 роки.

Місце відлову: вул. Промислова. Невисока, крупна дівчинка. Соціалізована, ніжна, довіряє людям. Припускаємо, що мала господаря чи опікуна. Якщо це ви прийдіть за нею. Ця дівчинка за кимось сумує.

СІМОНА, 2 роки.

Місце відлову: вул. Руднинська. Собачка з чудесними вухами. Вміє гуляти на повідку, застрибували на руки і майже розуміє людську мову. Шукаємо людину, яка в ній ці здібності розвине навчить новим словам і командам. Може це ви?

 

Фото: ЛКП «Лев»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *