ОСТАННІ НОВИНИ

ОККО запрошує в гості на онлайн-екскурсії – віртуальні тури

Омелян Шевчук

|

Мережа АЗК ОККО започаткувала проєкт, завдяки якому кожен українець може відвідати центральний офіс та на інші локації компанії і зазирнути за лаштунки їхньої роботи. Сучасні технології дають можливість здійснити такі  мандрівки у віртуальному режимі. Сьогодні вже доступні тури по офісу ОККО у Львові, на базу зі зберігання скрапленого газу у Львівській області, у логістично-розподільчий центр, а також на одну з АЗК ОККО та в ресторан A la minute у Києві.

«Ми вирішили зробити спецпроєкт і запросити усіх охочих до себе в гості на онлайн-екскурсії та показати великий «організм» компанії зсередини, — коментує нову ініціативу директор департаменту корпоративних комунікацій ОККО Ярослава Полякова. — А щоб мандрувати було цікавіше, у віртуальних турах екскурсантів супроводжуватимуть компетентні гіди — працівники нашої компанії. Адже саме їхніми зусиллями і створено усі ці об’єкти, якими ОККО сьогодні пишається».

Для мешканців Львова особливо цікавими можуть стати відвідини центрального офісу ОККО у Львові, де нещодавно відбулася серйозна реконструкція. Завдяки цьому будівля стала однією з найпомітніших офісних споруд у місті. Зокрема, на поверхні 7-поверхового корпусу змонтовано найбільшу у Західній Україні фасадну сонячну електростанцію. Водночас озеленено й осучаснено навколишню територію, облаштовано автостоянку, місце паркування для велосипедів та пункт зарядки для електрокарів. Проведено стильний редизайн внутрішніх приміщень. Отож запрошуємо зазирнути всередину за посиланнями:

https://my.matterport.com/show/1

https://my.matterport.com/show/2

https://my.matterport.com/show/3

Ще одним унікальним для Львівщини інфраструктурним об’єктом стала газонаповнювальна станція, призначена для зберігання скрапленого газу. Вона введена в експлуатацію у 2018 році й за технічним оснащенням досі є одним з найкращих об’єктів України у своїй сфері. ГНС розміщена на площі 4,5 гектара, що відповідає розмірам приблизно 9 футбольних полів. Її резервуари дають змогу зберігати 2 тисячі кубометрів скрапленого газу одночасно. Тут же на станції працює лабораторія, де якість газу перевіряють за десятком ключових параметрів. Більше можна дізнатися під час віртуального туру за лінком:

https://my.matterport.com/show/4

Також в онлайн-режимі можна побувати на складах розподільчого центру ОККО у Києві, звідки щодня тисячі товарів роз’їжджаються на АЗК мережі, й ближче ознайомитися з нюансами роботи заправки й ресторану, на які ви раніше, можливо, не звертали уваги.

Посилання ось: https://my.matterport.com/show/5

https://my.matterport.com/show/6

Під час віртуальних турів гості ОККО дізнаються не тільки про технічні параметри відвіданих об’єктів, їх функціонал, а й про корпоративні цінності, традиції, умови праці на ОККО, дотримання принципів екологічності, безпечності, соціальної відповідальності, контроль якості нафтопродуктів та інших товарів тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *