ОСТАННІ НОВИНИ

Ярослав Рущишин представив команду «Голосу» Франківського району

Юлія Шпак

|

Лідер партії «Голос» на Львівщині Ярослав Рущишин представив команду Франківського району. «Це люди, які є новими у політиці, професіонали, мають знання та енергію змінювати цей район», – розповів Ярослав Рущишин на зустрічі з мещканцями. Про це повідомляється на сторінці осередку партії «Голос» на Львівщині у Фейсбуці «Голос Львова».

Координатор Франківської команди – лікар-стоматолог, волонтер Тарас Миляник. До команди приєдналися заступниця директора школи №31 Леся Левкович, економіст «Міжнародного аеропорту «Львів» Андрій Павлюк, благодійник та екоактивіст Назар Капраль, підприємець Андрій Уський, лікар і волонтер Святослав Демків, лікар Захар Миляник, а також голова Комітету підприємців Львівщини, координатор міського осередку «Голосу» Андрій Дячишин.

«Ми плануємо стати місточком між жителями кожного під’їзду та владою міста», – пояснив Тарас Миляник. – «Для досягнення цілей ми стали командою». Метою майбутніх депутатів міської ради є облагородження громадських просторів Франківського району, розвиток транспортної інфраструктури, безпека на вулицях та покращення якості життя самих мешканців.

«Я не вірю у формулу, за якою можна бути щасливим у нещасній країні. Тому ми йдемо на вибори, аби робити зміни в нашій країні»,– Ярослав Рущишин.

Презентація команди Франківського району стала початком серії зустрічей лідера партії «Голос» на Львівщині Ярослава Рущишина з мешканцями районів Львова. Ярослав Рущишин виріс саме тут і звідси був обраний народним депутатом. Вже цієї неділі лідер партії «Голос» представлятиме команди Шевченківського та Галицького районів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *