ОСТАННІ НОВИНИ

Матір хворих на ДЦП двійнят просить небайдужих подарувати їм на день народження курс реабілітації

Соломія Головіна

|

Хворим на ДЦП 14-річним Дмитру і Івану Ткачам із Дрогобиччини просять допомогти зібрати 136 тисяч гривень на лікування у реабілітаційному центрі «Модричі», що розташований на базі відпочинково-оздоровчого комплексу «Вернигора».

 

Хлопці майже 15 років провели у інвалідних візках і весь цей час потребують постійної реабілітації. Незабаром, 11 вересня, Дмитру та Івану виповниться 15 років і мама Ганна Басова просить всіх небайдужих допомогти зібрати кошти на 21-денний курс у реабілітаційному центрі в «Модричах».

«Повезти туди дітей на реабілітацію – моя велика мрія. Там і водні процедури, і гідромасаж, і індивідуальна робота з реабілітологами та психологами. Але для цього потрібно 136 тисяч гривень, на жаль, у мене нема таких грошей… Фактично усі ці майже 15 років ходжу з простягнутою рукою, бо лікування дітей потребує великих коштів…», – зітхаючи каже Ганна Басова.

Як запевняє мама хлопців, попри хворобу Дмитро і Іван не втрачають оптимізму: «Вони такі живчики, такі смішні. Головне – дуже хочуть ходити і жити!».

Реквізити для допомоги

ПриватБанк: 4149 4991 2428 2599 (мама Басова Ганна Степанівна)

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *