ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємця, що влаштував автозвалище у Красові, засудили до понад одного року тюрми

Вероніка Рой

|

У понеділок, 31 серпня, Миколаївський районний суд Львівської області відправив за ґрати підприємця, який самовільно облаштував у селі Красів автомобільне звалище. Про це у Facebook повідомила головна прокурорка Львівщини Ірина Діденко.

 

Підприємець облаштував автошрот у селі Красів, що у Миколаївському районі. Зокрема, чоловік. за даними прокуратури, самовільно зайняв 0,1665 га землі шляхом складування на них розібраних залишків автотранспортних засобів та обгородив їх металевою сіткою. Таким чином підприємець долучив цю частину дороги до своїх земельних ділянок.

«У листопаді на моєму особистому прийомі в Миколаєві мешканці села розповіли, що вже десятиліттям стукали у всі двері, щоб вирішити ситуацію, адже тією дорогою не може проїхати навіть шкільний автобус через умисне її звуження автоломом, мова вже не йде про пожежну автівку. Готові були до самосуду. Однак підприємець лише насміхався над ними. Вихвалявся «зв’язками» та безкарністю», – написала Ірина Діденко.

Прокурори розпочали провадження. Та 31 серпня суд визнав підприємця винним у злочині, передбаченому ч.2 ст.197-1 КК України (самовільне зайняття земель в охоронних зонах).

«Прокурори домоглися покарання у вигляді 1 року і 3 місяців позбавлення волі. Чоловіка взяли під варту відразу у залі суду. Наразі вирішується питання очищення земель», – додала головна прокурора Львівщини.

Справедливість відновлена: власника горезвісного автошроту у Красові засуджено до позбавлення воліВстановлено, що…

Posted by Iryna Didenko on Monday, August 31, 2020

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *